Fransstylist, 200 poäng

Utbildning i form av enstaka kurs som ger kompletta kunskaper inom fransförlängning med singelfransar, grunden inom franshantverket på professionell nivå. 

En fransstylist arbetar med stor precision nära kundens ögon och stor vikt läggs på att lära eleven hantera produkter och verktyg säkert och professionellt. I utbildning ingår även säkerhetsutbildning med kursintyg enligt Arbetsmiljöverkets krav för yrkesmässig hantering av härdplaster.

Efter avslutad utbildning kan eleven titulera sig Diplomerad Fransstylist. Utbildningen är på heldistans och alla redskap och förbrukningsprodukter ingår, i vissa fall i form av låneutrustning.

En fördjupad beskrivning av kursinnehåll, undervisningsform, alternativ för studietempo, datum för kursstarter och annat finns i utbildningspresentationen.


Fransstylist, 200 poäng

Enstaka kurs som utbildar eleven i fransförlängning med singelfransar, grunden inom franshantverket på professionell nivå. Utbildningen är på heldistans i normalt heltidstempo.

Kurskod, kursnamn och poäng
HAVHAV0 – Hantverk introduktion, 200 poäng
Kurs kan placeras på annan nivå om eleven redan läst detta kurssteg eller vill gå flera hantverksinriktningar efter varandra.