Välkommen till vår skolsalong!

I skolsalongen på Leep får du lyxig hårvård till budgetpris. Prislista hittar du till vänster.

Aktuella öppetdagar

Skolsalongen är så långt det är möjligt öppen torsdagar 9.15 till 17 under höstterminen. Tidbokning går bara att göra under öppettider och görs på direktnummer 040-23 00 45.

Fantastiskt låga priser

Vår skolsalong finns för att ge eleverna möjlighet att träna upp skicklighet och tempo samtidigt som de ska öva på att ge dig bra service och trevligt bemötande. Vi utför alla normalt förekommande behandlingar.

Observera att det är elever under utbildning som gör dig fin i håret. Du kan förvänta dig att eleven gör sitt bästa, men är elev. Vill du ha absolut garanti för en perfekt frisyr kan det vara klokt att istället välja en etablerad, yrkesverksam frisör.

Våra låga priser påverkas främst av hur mycket produkter som går åt, så långa hår kostar mer att behandla än korta och tillägg för extra tjockt hår är 100 kr. Arbeten som inte finns i prislistan prissätts enligt överenskommelse. Alla behandlingspriser är exklusive klippning.

Sätt av lite extra tid

Räkna med att ett besök i skolsalongen ofta tar längre tid än hos en vanlig frisör. Vi kan därför inte garantera att du är färdig till ett visst klockslag. Men vi gör alltid vårt bästa.

Skolsalongens öppettider

Öppettiderna begränsas av vilka lektioner våra elever har. Skolsalongen är också stängd vid semester, jul och vanliga röda dagar. Nedanstående information gäller de dagar skolsalongen är öppen.

  • Skolsalongens öppettider är 9.15–17 enstaka vardagar i veckan.
  • Lunchstängt kl 12-13
  • Tidsbeställning rekommenderas och görs på direktnummer 040-23 00 45 under öppettiderna
  • Vi tar drop-in i mån av tid
  • Vi kan inte hantera bokningar per mejl utan ber dig ringa under öppettid. Abokning kan du däremot göra på kontakt@leep.se
  • Skolsalongen är kontantfri och du kan endast betala med kort eller Swish.

Sitter du modell kostar det ingenting

Tycker du att kolossalt billigt fortfarande är i dyraste laget kan du anmäla dig till Leep modellbank på Facebook och då kostar det ingenting. Som modell kan du inte bestämma allt själv utan bara få en sådan behandling eller klippning som våra elever behöver träna eller har prov på, och bara vid just dessa tillfällen.

Fler billiga tips: Du som söker smarta lösningar för studentekonomin kan också besöka fattiglappen.com.