Välkommen till skolsalongen!

Här tränar våra elever upp skicklighet och tempo samtidigt som de ska bjuda på bra service och trevligt bemötande. Alla normalt förekommande behandlingar utförs och prislista hittar du här


Coronatider

Skolsalongen är stängd med anledning av coronapandemin. Vi uppdaterar här så snart vi kan öppna upp igen.

Förkylningssymptom?
Har du feber, hosta eller känner av förkylningssymtom, även väldigt lindriga, ber vi dig att inte komma till skolsalongen och att avboka eventuell tid på kontakt@leep.se. Eller om du misstänker du kan vara smittad men symptomfri.

Håll avståndet!
Vi måste alla hålla avstånd men du och den elev som gör vid ditt hår kan av naturliga skäl inte göra det. Därför är det särskilt viktigt att inte komma till skolsalongen vid minsta misstanke om smitta. Det gäller både kunder och elever.

Utökade hygienrutiner
I linje med rådande rekommendationer har vi utökat hygienen och ber dig sprita händerna så snart du kommer hit. Vi kan också erbjuda munskydd till dig och den elev som gör vid dig. 

Övriga åtgärder och anpassningar
För att öka avståndet och minska antalet personer i skolsalongen har vi reducerat antal behandlingsplatser. Vi ber dessutom eventuellt sällskap att vänta utanför skolsalongen för att minimera antalet personer som vistas där. 

Bra och uppdaterad information hittar du på folkhalsomyndigheten.se


Skolsalongens öppettider

  • Normalt öppet måndagar och torsdagar* 
  • Aktuella avvikelser*
    • Skolsalongen är stängd på obestämd tid med anledning av pandemin
  • Skolsalongens öppettider är 9.15–17, lunch 12-13, dagar enligt ovan
  • Tidsbeställning på 040-23 00 45 när skolsalongen är öppen, numret obemannat övrig tid
  • Avbokning kan göras på kontakt@leep.se (går ej att boka tid via mejl)
  • Vi tar drop-in i mån av tid
  • Skolsalongen är kontantfri, du kan betala med kort och Swish

* Vi ber om din förståelse för att skolsalongen inte alltid kan vara öppen ordinarie dagar på grund av examineringar och skolarbete som inte alltid kan planeras långt i förväg.

Bra att veta

Det är elever under utbildning som gör dig fin i håret. Du kan förvänta dig att eleven gör sitt bästa, men är elev. Vill du ha absolut garanti för en perfekt frisyr ska du välja en etablerad, yrkesverksam frisör.

Våra låga priser påverkas av hur mycket produkter som går åt. Därför kostar långa hår mer att behandla och tillägg för extra tjockt hår är 100 kr. Arbeten som inte finns i prislistan prissätts enligt överenskommelse. Alla behandlingspriser är exklusive klippning.

Ett besök i skolsalongen tar ofta längre tid än hos en vanlig frisör. Vi kan inte garantera att du är färdig till ett visst klockslag men gör vårt bästa.

Sitter du modell kostar det ingenting

Tycker du att jättebilligt ändå är i dyraste laget kan du anmäla dig till Leep modellbank på Facebook och då kostar behandlingar ingenting. Som modell kan du sällan bestämma allt själv utan bara få en sådan behandling eller klippning som eleven behöver träna på eller har prov på, och bara vid just det tillfället.

Du som söker fler billiga tips och smarta lösningar för studentekonomin kan också besöka fattiglappen.com.