Välkommen till skolsalongen!

Här tränar våra elever upp skicklighet och tempo samtidigt som de ska bjuda på bra service och trevligt bemötande. Alla normalt förekommande behandlingar utförs och prislista hittar du här.


Stängningen av skolor med anledning av coronaepidemin berör även oss. Vi bedriver fortfarande undervisning men i nuläget endast på distans. Skolsalongen är därför stängd på obestämd tid framöver och vi hoppas kunna öppna igen så snart som möligt.


Skolsalongens öppettider

  • Vanligen öppet måndagar och torsdagar
  • Skolsalongens öppettider är 9.15–17, lunch 12-13
  • Tidsbeställning görs på 040-23 00 45 då skolsalongen är öppen och telefonen bemannad.
  • Vi tar drop-in i mån av tid
  • Avbokning kan även göras på kontakt@leep.se
  • Skolsalongen är kontantfri, du kan betala med kort och Swish.

Bra att veta

Det är elever under utbildning som gör dig fin i håret. Du kan förvänta dig att eleven gör sitt bästa, men är elev. Vill du ha absolut garanti för en perfekt frisyr ska du välja en etablerad, yrkesverksam frisör.

Våra låga priser påverkas av hur mycket produkter som går åt. Därför kostar långa hår mer att behandla och tillägg för extra tjockt hår är 100 kr. Arbeten som inte finns i prislistan prissätts enligt överenskommelse. Alla behandlingspriser är exklusive klippning.

Ett besök i skolsalongen tar ofta tar längre tid än hos en vanlig frisör. Vi kan inte garantera att du är färdig till ett visst klockslag men gör vårt bästa.

Sitter du modell kostar det ingenting

Tycker du att jättebilligt ändå är i dyraste laget kan du anmäla dig till Leep modellbank på Facebook och då kostar behandlingar ingenting. Som modell kan du sällan bestämma allt själv utan bara få en sådan behandling eller klippning som eleven behöver träna på eller har prov på, och bara vid just det tillfället.

Du som söker fler billiga tips och smarta lösningar för studentekonomin kan också besöka fattiglappen.com.