Välkommen till skolsalongen!

Här tränar våra elever upp skicklighet och tempo samtidigt som de ska bjuda på bra service och trevligt bemötande. Alla normalt förekommande behandlingar utförs och prislista hittar du här


Skolsalongens öppettider

  • Öppet flertalet torsdagar (lektioner kan påverka)
  • Skolsalongens öppettider är 10–17, lunch 12-13
  • Drop-in i mån av tid
  • Kontantfritt, betala med kort eller Swish
  • Boka tid online

Boka tid i Leep Skolsalong

Var rädd om dig och andra

Har du feber, hosta eller känner av förkylningssymtom, även väldigt lindriga, ska du inte komma till skolsalongen och har du bokad tid ska du avboka den. Det gäller även om du är symptomfri men misstänker att du kan vara smittad. Bra och uppdaterad information om vad som gäller just nu hittar du alltid på Folkhälsomyndigheten.

Det är en skolsalong

Det är elever under utbildning som gör dig fin i håret. Du kan förvänta dig att eleven gör sitt bästa, men är fortfarande elev. Vill du ha absolut garanti för en perfekt frisyr ska du välja en etablerad, yrkesverksam frisör.

Våra låga priser påverkas av hur mycket produkter som går åt. Därför kostar långa hår mer att behandla och tillägg för extra tjockt hår är 100 kr. Arbeten som inte finns i prislistan prissätts enligt överenskommelse. Alla behandlingspriser är exklusive klippning.

Ett besök i skolsalongen tar ofta längre tid än hos en vanlig frisör. Vi kan inte garantera att du är färdig till ett visst klockslag men gör vårt bästa.

Sitter du modell kostar det ingenting

Tycker du att jättebilligt ändå är i dyraste laget kan du anmäla dig till Leep modellbank på Facebook och då kostar behandlingar ingenting. Som modell kan du sällan bestämma allt själv utan bara få en sådan behandling eller klippning som eleven behöver träna på eller har prov på, och bara vid just det tillfället.

Du som söker fler billiga tips och smarta lösningar för studentekonomin kan också besöka fattiglappen.com.