Välkommen till skolsalongen!

Våra frisörelever tränar upp skicklighet och tempo samtidigt som de ska bjuda på bra service och trevligt bemötande. Vi utför alla normalt förekommande behandlingar.


Skolsalongens öppettider (HT-23)

  • Tisdag-torsdag (lektioner kan påverka möjligheten att hålla öppet)
  • Skolsalongens öppettider är 9–16, lunch 12-13
  • Drop-in i mån av tid
  • Kontantfritt, betala med kort eller Swish
  • Boka tid online

Boka tid i skolsalongen

Det är en skolsalong

Tänk på att det är elever under utbildning som gör dig fin i håret. Du kan förvänta dig att eleven gör sitt bästa men fortfarande är elev. Vill du ha absolut garanti för en perfekt frisyr ska du välja en etablerad, yrkesverksam frisör i Malmö.

Våra låga priser påverkas av hur mycket produkter som går åt. Därför kostar långa hår mer att behandla och tillägg för extra tjockt hår är 190 kr. Arbeten som inte finns i prislistan prissätts enligt överenskommelse. Alla behandlingspriser är exklusive klippning.

Ett besök i skolsalongen tar ofta längre tid än hos en vanlig frisör. Vi kan inte garantera att du är färdig till ett visst klockslag men gör vårt bästa.

Sitter du modell kostar det ingenting

Tycker du att jättebilligt ändå är i dyraste laget kan du anmäla dig till Leep modellbank på Facebook och då kostar behandlingar ingenting. Som modell kan du sällan bestämma allt själv utan bara få en sådan behandling eller klippning som eleven behöver träna på eller har prov på, och bara vid just det tillfället.

Du som söker fler billiga tips och smarta lösningar för studentekonomin kan också besöka fattiglappen.com.