Gå med i Leep modellbank

Vill du få en ny frisyr, ett set naglar,  fransar eller en makeup utan kostnad bör du gå med i Leep modellbank på Facebook. Våra elever behöver massor av modeller året om – män och kvinnor i alla åldrar, gråhårsmodeller, permanentmodeller, färgmodeller, klippmodeller och så vidare. Men också nagelmodeller, fransmodeller och makeupmodeller.

Gå med i Leep modellbank på Facebook

Gå med i Leep modellbank på Facebook så kan du anmäla ditt intresse så snart någon av våra elever eller lärare behöver modeller till hår, naglar, fransar eller makeup. Du behöver inte alltid komma till skolan i Malmö då många av våra elever pluggar på distans och behöver modeller till de distansövningar de gör hemifrån och det är i hela landet.

Villkor för medverkan som modell och regler för facebookgruppen Leep modellbank hittar du i det översta inägget i gruppen. Genom att gå med i gruppen anses du ha tagit del av och accepterat dessa villkor.

Det är gratis, men.

Som modell betalar du inget men kan bara få gjort sådan klippning, behandling, makeup eller nagelarbete som eleverna för tillfället behöver lära sig, träna på eller har prov på. Sitter du som övningsmodell ska du räkna med att det tar betydligt längre tid än ett vanligt besök på skönhetssalong. Sitter du modell på skolan i Malmö sker det någonstans mellan 9-18 på vardagar. Sitter du modell åt någon av våra distanselever på plats utanför skolan sker det helt på tider enligt överenskommelse mellan eleven och dig.

DSC_8343

Vill du slippa vänta?

Tröttnar du på att vänta är du alltid välkommen som frisörkund i vår skolsalong där priserna är väldigt låga och du bestämmer allt själv, precis som på en vanlig salong.