Lediga tjänster

Verkar jobbet som lärare på en skönhetsskola för vuxna kul ska du kontakta oss. För det är roligare än du tror. Men samtidigt mer krävande.

Vi är redan ett litet gäng som jobbar och trivs tillsammans på Leep men kanske passar det just nu att vi blir fler? Hör av dig och kolla. Vi utvecklar hela tiden vårt utbud av utbildningar på plats och på distans och tar gärna en pratstund med dig som vill utbilda inom skönhetshantverk. Eller känner att du har någon värdefull kvalitet att tillföra oss.

Höga krav men inga formella

Du måste inte ha en formell lärarutbildning eller erfarenhet av att jobba som lärare men det är alltid en fördel. Inte minst då det är stor skillnad mellan att arbeta som t ex frisör eller lärare i frisöryrket. Du måste liksom vi ha en brinnande passion för ditt hantverksyrke och älska tanken på att lära ut världens roligaste yrken till våra vuxna elever. Känner du dig mogen att dela med dig av dina erfarenhet och kunskaper till våra elever kan du vara den vi söker.

Du bör ha arbetat åtminstone fem år i ditt yrke men det är inget absolut krav. Du som människa är ändå alltid viktigast. Vi söker dig som är bra lagspelare, strukturerad, energisk, passionerad och bra på att hantera andra människor i deras framgång och motgång.

Vi utgår från elevernas behov och förutsättningar

Det låter kanske klyschigt men vi ligger verkligen i framkant sedan flera år med stora inslag av modern pedagogik och formativ bedömning, webbaserat stöd för elever och även distansutbildningar inom både frisör, makeup och naglar. Just distansutbildningar är något vi på Leep har mångårig erfarenhet av och fortfarande är tämligen ensamma om.

Den som gör som alla andra får bara samma resultat som alla andra.

Vi vill mer

Vi hittar inte alltid undervisningsmaterial som motsvarar våra förväntningar, ibland eftersom vi gör sådant ingen gjort före oss. Då producerar vi materialet själv.

Vi har en egen filmstudio där vi producerar lektions- och instruktionsfilmer vi använder i undervisningen på distans och lokalt. Begreppet flipped classroom är inget nytt för oss utan något vi tillämpat sedan innan metoden blev högsta mode och fick ett namn.

Vår anpassning till moderna hjälpmedel som skolans lärplattform på webben, lärarledd distansundervisning via Skype och andra digitala verktyg innebär att du behöver ha god vana att hantera dator. Det är extra bra om du är van att använda Mac men just det är inget måste.

Fortfarande nyfiken?

Vi är öppna för tjänster på både del- och heltid, så hör av dig. Du hittar alla kontaktuppgifter här om du vill prata med oss eller skicka in en ansökan med cv.