Söker du en duktig skönhetshantverkare?

Vi examinerar duktiga skönhetshantverkare inom frisör, makeup, naglar och fransar flera gånger varje år. Många vet redan var de ska jobba efter examen, men är du ute i god tid är det ofta möjligt att få kontakt med duktiga elever som ännu inte hittat den skönhetssalong de vill jobba på.

Våra hantverksutbildningar riktar sig till vuxna elever och ger gedigna kunskaper och mycket praktisk träning. Vårt mål med utbildningarna är att göra eleven helt redo att klara sig på egen hand ute i verkligheten och vara självgående direkt efter examen, till exempel för att hyra stol eller få en anställning hos dig.

Konkreta kunskaper som fungerar i verkligheten

Vi har utbildat många hundra frisörer, makeupartister och nagelterapeuter sedan skolan grundades 2006 och förstår värdet av konkreta, användbara kunskaper när en elev ska ut i arbetslivet. Har du frågor och funderingar kring oss, våra utbildningar eller något annat får du gärna ta kontakt – eller börja med att läsa om våra nagelutbildningar, makeuputbildningar eller frisörutbildning här på vår hemsida.

Du kommer upptäcka att oavsett om en elev gått en utbildning på distans eller lokalt har hon eller han fått en gedigen hantverksutbildning av duktiga och engagerade lärare. Våra elever är därför välutbildade och redo för verkligheten när de tar examen.

Välkommen att ringa oss på 073-156 96 00 eller mejla kontakt@leep.se så svarar vi gärna på frågor och hjälper dig komma i kontakt med passande kandidater till din verksamhet.