Din framgång är vår framgång

Vårt oberoende är bra för dig för det gör att kvaliteten på våra utbildningar och dina kunskaper vid examen är det enda som verkligen räknas för oss.

Vi är ett helt fristående utbildningsföretag och utan begränsande kopplingar till salongs- eller butikskedjor och varumärken inom skönhetsbranschen.

Fördelen med att vara singel

Vi är fria från lojalitetsband med skönhetsbranschen. Det betyder att kvaliteten på våra utbildningar och dina kunskaper vid examen är det enda som har betydelse för oss. Vi är aldrig tvungna att använda vissa produkter eller rekommendera vissa företag för att vi sitter i knät på dem, ägs av dem eller får betalt av dem.

  • Vi tipsar gärna om bra märken och prisvärda produkter men det är inget vi tjänar på, bara du.
  • Vi kan alltid byta till de produkter och leverantörer som fungerar bäst för vår uppgift att ge dig en utbildning i premiumklass
  • Vi är ett renodlat utbildningsföretag och våra elever måste vara konkurrenskraftiga på en fri jobbmarknad efter examen

Egenintresset talar alltid sanning

Vi hjälper dig ta examen med konkreta yrkeskunskaper du har praktisk användning för oavsett vilket skönhetshantverk du vill jobba inom. Det ligger i vårt intresse att du blir duktig och att det går bra för dig eftersom din framgång är vår framgång.