Makeuputbildningar

Vår makeuputbildning är indelad i två fristående steg så du kan dra nytta av egna förkunskaper och sikta så högt du själv vill. 

Uppdelningen i två fristående delkurser låter dig fokusera på det du verkligen vill lära och ger dig möjlighet att välja bort det du kanske inte har behov av. På så vis sparar du både tid och pengar. Kontakta oss om du vill ha hjälp att välja rätt nivå. Bor du långt från Malmö eller har ett krävande arbete kan du läsa våra makeuputbildningar på distans.

Makeupartist – Beauty

Ger dig konkreta kunskaper inom skönhetsmakeup för dag, kväll, fest och brud. Vi ger dig även grunderna i formning av ögonbryn och ett utökat avsnitt om tekniker för applicering av lösögonfransar. Perfekt för att stärka ditt cv när du söker jobb, som en fantastisk komplettering till ditt nuvarande skönhetsyrke när du vill nå fler kunder, eller som rolig hobby för dig som vill kunna sminka dig själv och vänner på ett professionellt sätt. Kursen kan även läsas på distans i intensivt åttaveckorstempo eller på sexton veckor i traditionellt tempo beroende på hur mycket tid du kan sätta av per vecka.

Makeupartist – Fashion & Beauty

Bygger vidare på Makeupartist – Beauty och är en mer avancerad makeupartistutbildning som kräver förkunskaper. Du får avsevärda kunskaper inom modemakeup och fördjupade kunskaper inom skönhetsmakeup med ämnen som årtalsmakeup, foto- och catwalkmakeup och väldigt mycket mer. Utbildningen öppnar vägen för dig som vill jobba som makeupartist i krävande professionella sammanhang. Kursen kan även läsas på distans i intensivt åttaveckorstempo eller på sexton veckor i traditionellt tempo beroende på hur mycket tid du kan sätta av.

 Privat utbildning & komvuxutbildning med CSN

Det är möjligt att gå våra makeuputbildningar som kommunal vuxenutbildning med CSN. Blir du inte beviljad av hemkommunen kan du gå exakt samma utbildning som privat elev.

Översikt makeuputbildning

MakeupVeckorFlexDistansKostnad18 mån räntefritt*
Makeupartist – Beauty16 eller 8✓ (endast 8 veckor)24 500 kr1 361 kr/mån
Makeupartist – Fashion & Beauty16 eller 8✓ (endast 8 veckor)19 600 kr1 089 kr/mån
* Aviavgift 50 kr tillkommer. Kreditprövning görs.