Kan jag verkligen bli frisör på distans?

Ja, absolut.

Vi är antagligen ensamma i Sverige om att erbjuda distansutbildning inom frisör, naglar, fransar, makeup och hårstyling. För oss är det inget konstigt.

En och annan kan nog tänka att hantverksutbildning på distans verkar svårt, men det är en del av vår och våra elevers vardag sedan 2012. För oss är det inget konstigt, inte heller för våra distanselever eller de kommuner som anlitar oss. Våra distanselever är väldigt nöjda och lär sig precis lika mycket som våra lokala elever. 

Samma kunskaper, andra metoder

Vi  använder andra arbetsmetoder och moderna pedagogiska arbetssätt och webbaserade lösningar för en stor del av skolarbetet. Vi har en egen filmstudio där vi producerar undervisningsfilmer för våra utbildningar och interna arbetsrutiner som ser till att våra distanselever har rätt produkter och utrustning i tid inför sina övningar.

Kunskapsmål, kurser och annat är identiska med den lokala utbildningen. Som distanselev  får du därför samma undervisning och träning men genom andra undervisningsmetoder. Läs gärna mer om våra olika distansutbildningar