Fransar

Inom fransar erbjuder vi både en grundutbildning till Diplomerad Fransstylist som ger dig träning, konkreta yrkeskunskaper och gör dig redo att arbeta aktivt som fransstylist. Du kan även bredda din kompetens med påbyggnadsutbildningen Volymfransar som ger dig bredare repertoar och betydligt större möjlighet att tillgodose kunders önskemål och uttrycka din kreativitet.

Som fransstylist kan du arbeta som ditt huvudsakliga yrke och specialitet – men lika gärna som en lönsam breddning till ditt nuvarande skönhetshantverk. Eller varför inte som en rolig och lönsam hobby?

Lägg grunden med en gedigen och heltäckande utbildning

Vi inleder med en lärorik dag på plats i Malmö vi fyller med teori och praktiska övningar. Sedan följer åtta träningsveckor på distans då du varje vecka får individuell återkoppling från din franslärare på de inlämningsuppgifter du gör. Utbildningen avslutas med en examination på plats.

Bygg på med volymfransar för ökad bredd och kreativitet

Påbyggnadsutbildningen Volymfransar är en perfekt kompletteringen för dig som behärskar singelfransar och vill få utlopp för din kreativitet och erbjuda betydligt större variationsrikedom till dina kunder.

Privat utbildning & komvuxutbildning med CSN

Det är möjligt att gå Diplomerad Fransstylist som kommunal vuxenutbildning med CSN. Blir du inte beviljad av hemkommunen kan du gå exakt samma utbildning som privat elev. Påbyggnadsutbildningen Volymfransar är i nuläget endast tillgänglig som privat utbildning.

Översikt fransutbildningar

FransarVeckorPlatsDistansKostnad12 mån räntefritt*
Fransstylist89 800 kr817 kr/mån
VolymfransarHeldag6 900 kr575 kr/mån
* Aviavgift 50 kr tillkommer. Kreditprövning görs.