Utbildningar

Leep frisörskola, makeupskola, nagelskola och fransskola ger dig så goda kunskaper under studietiden att du fortsätter utvecklas även efter din examen och sedan kan växa på egen hand under resten av din karriär. 

Alla utbildningar är utformade för att ge dig konkreta yrkeskunskaper och mängder av praktisk träning. Som alltid med våra utbildningar är varje kurs starkt fokuserad på exakt det du vill lära dig.

Plugga på plats eller distans i det tempo du själv vill

Tror du att din vardag sätter käppar i hjulet för dina drömmar? Lugn, vi har tagit bort alla hinder. Du kan  själv välja det studietempo som passar dig och ditt privatliv bäst. Du kan dessutom gå både frisörutbildningen och de flesta av våra övriga utbildningar på distans.

Duktiga och engagerade lärare

All utbildning är noga planerad och bjuder på effektiv pedagogik, engagerade och skickliga lärare och hög lärartäthet. Som extra kvalitetssäkring leds skolan pedagogiskt av en formellt utbildad rektor. Din belöning är imponerande goda yrkeskunskaper på rimlig tid samtidigt som vi kan hålla kursavgifterna på en angenäm nivå.

Lär ett skönhetsyrke genom kommunala vuxenutbildningen

Du har möjlighet att gå alla våra utbildningar till frisör, nagelterapeut, makeupartist och fransstylist som kommunal vuxenutbildning, Utbildningen är då kostnadsfri och du får rätt till CSN.

Validera dina befintliga kunskaper och skaffa gymnasiebetyg

Vi kan hjälpa dig skaffa ett formellt gymnasiebetyg även om du lärt dig ett skönhetsyrke på annan privatskola eller på egen hand. Det kräver att du gör en ansökan genom den kommunala vuxenutbildningen.

Mot framtiden och vidare!

Hos oss hittar du skönhetsutbildningar som gör nybörjare redo för en ny karriär. Men också vidareutbildningar för dig som vill ta nästa steg. Vi brinner för att göra dig så skicklig det bara går oavsett om du vill bli frisör, makeupartist, nagelterapeut eller fransstylist – det har vi hjälpt mängder av elever med sedan skolan grundades 2006.