Lediga tjänster

Tror du jobbet som lärare på en hantverksskola verkar kul ska du kontakta oss. För i själva verket är det ännu roligare än du tror. Men också mer krävande.

Vi är redan ganska många som jobbar på Leep men kanske passar det just nu att vi blir fler? Hör av dig och kolla. Vi utvecklar hela tiden vårt utbud av utbildningar av traditionellt slag och på distans och tar gärna en pratstund med dig som har lärarkvaliteter inom andra yrken än bara hår, makeup, naglar och fransar. Eller känner att du har någon helt annan kvalitet att tillföra oss.

Höga krav men inga formella

Du måste inte ha en formell lärarutbildning eller erfarenhet av att jobba som lärare men det är alltid en fördel. Däremot måste du liksom vi ha en brinnande passion för ditt hantverksyrke och älska tanken på att lära ut världens roligaste yrken till våra vuxna elever. Så känner du dig mogen att dela med dig av dina erfarenhet och kunskaper till våra elever kan du vara den vi söker.

Du bör ha arbetat åtminstone fem år i ditt yrke men det är inget absolut krav. Du som människa är ändå alltid viktigast. Vi gillar högt tempo och söker dig som är bra lagspelare, förstår vikten av att vara lärare även utanför klassrummet, strukturerad, energisk, passionerad och bra på att hantera andra människor i deras framgång och motgång.

Vi jobbar med människor. Och med datorer

Det låter möjligen klyschigt men vår skönhetsskola ligger verkligen i framkant med stora inslag av modern pedagogik och formativ bedömning, webbaserat stöd för elever och även distansutbildningar inom både frisör, makeup och naglar. Det är vi tämligen ensamma om.

Den som gör som alla andra får bara samma resultat som alla andra.

Vi vill mer

Vi hittar inte alltid undervisningsmaterial som motsvarar våra förväntningar och då producerar vi det själv. Vi har en egen filmstudio där vi producerar lektions- och instruktionsfilmer vi använder i vår undervisning på distans och lokalt. Begreppet flipped classroom är ingen nyhet på Leep | sköna kunskaper utan något vi använt sedan innan metoden blev högsta mode och fick ett namn.

Vår anpassning till moderna hjälpmedel som lärplattform It’slearning på webben, lärarledd distansundervisning och annat gör att du behöver ha god vana att hantera dator. Det är extra bra om du är van att använda Mac men just det är inget måste.

Fortfarande nyfiken?

Vi är öppna för tjänster på både del- och heltid, så hör av dig. Du hittar alla kontaktuppgifter här om du vill prata med oss eller skicka in en ansökan med cv.