Yrkesutbildningar förankrade i verkligheten

Våra diplomutbildningar är anpassade för dagens och verklighetens krav och gör dig redo att använda dina kunskaper yrkesmässigt direkt efter examen.

Utbildningarna är också anpassade till din verklighet på så vis att flera går att läsa på distans och i olika studietakt. Därför är det möjligt för alla som vill att lära sig ett skönhetsyrke.

Frisörutbildning

En heltäckande och gedigen utbildning på drygt 1 500 timmar som lyfter dig från noll förkunskaper till yrkesfärdig frisör och redo att försörja dig och klara dig på egen hand. Du kan gå utbildningen i olika studitempo och kan även välja mellan lokal undervisning i Malmö och distansundervisning.

Hårstylistutbildningar

Dessa riktar sig till dig som tycker en komplett frisörutbildning är för omfattande men kanske vill jobba som hårstylist parallellt med ditt nuvarande arbete eller av någon annan anledning vill skaffa dig yrkesmässiga kunskaper inom professionell hårstyling, uppsättningar och frisyrdesign – något förenklat de delar av frisöryrket som inte kräver sax eller kemiska behandlingar. Det finns hårstylistutbildningar på olika svårighetsnivå och vissa finns även på distans.

Makeuputbildningar

Våra makeuputbildningar kräver olika förkunskaper och tar dig olika långt. Utgå från hur mycket du redan kan och välj en nivå som ger lagom stor utmaning och lyfter dina kunskaper till nya höjder. Bor du långt från vår skola i Malmö kan du läsa två av utbildningarna på distans.

Nagelutbildningar

Här finner du dels en gedigen hantverksutbildning som gör dig till yrkesredo Diplomerad Nagelterapeut inom geléteknik – den ledande och mest efterfrågade tekniken. Det är rätt val för dig som vill inleda en yrkesbana som Diplomerad Nagelterapeut eller varför inte satsa på en rolig och lönsam sidoverksamhet. Vi har även fortsättningskurser, till exempel akrylteknik och nageldekoration. Du kan välja att plugga till nagelterapeut på distans.