Kursavgifter

Våra utbildningar kostar ofta mindre än hos konkurrenterna. Förklaringen är att vi tänker annorlunda och jobbar annorlunda.

Glöm inte att det ibland finns möjlighet att gå utbildningen utan kostnad som kommunal vuxenutbildningDå är utbildningen helt kostnadsfri för dig och ger dig rätt till CSN.

Kursavgifter

Alla kursavgifter går att delbetala räntefritt på mellan 6 och 18 månader. Våra utbildningar är också möjliga att gå som kostnadsfri, CSN-berättigad vuxenutbildning.
UtbildningKursavgiftDelbetala räntefritt!Komvux med CSN***
Nagelterapeut24 500 kr1 361 kr/mån*Möjligt!
Akryl, elfil & mallteknik20 900 kr1 161 kr/mån*Möjligt!
Elfilsteknik3 100 kr517 kr/mån*Möjligt!
Makeupartist – Beauty24 500 kr1 361 kr/mån*Möjligt!
Makeupartist – Fashion & Beauty19 600 kr1 089 kr/mån*Möjligt!
Hårstylist19 600 kr1 089 kr/mån*Möjligt!
Fransstylist9 800 kr817 kr/mån*Möjligt!
Volymfransar6 900 kr575 kr/mån*
Frisör149 000 krTerminsavgift räntefritt, annars
individuell avbetalningsplan**
Möjligt!
* 6 till 18 månaders räntefri delbetalning möjlig. Aviavgift 50 kr tillkommer. Kreditprövning.
** Frisör: avbetalningsplan på upp till sex år. Kontant 20% enligt lag. Ränta tillkommer. Kreditprövning.
*** Kräver att din hemkommun beviljar dig utbildningen.

Vad är förklaringen till våra låga priser?

Vi kunde tagit ut ett högre pris än vi gör eftersom våra utbildningar är väldigt bra. Men det gör vi inte eftersom vi helt enkelt vill vara prisvärda.

Många företag anstränger sig för att motivera ett högt pris, till exempel genom att göra kurser längre eller mer omfattande än de egentligen behöver vara. Kort sagt olika sätt att låta dig betala onödigt mycket för att ge dig de kunskaper du är ute efter.

Vi gör precis tvärtom

Vi utgår från vilka kunskaper och vilken träning du verkligen behöver för att fungera bra i yrket. För lite vore otillräckligt, för mycket skulle vara slöseri med dina pengar. Därför delar vi till exempel upp makeuputbildningen i två steg så du kan skaffa dig precis de kunskaper du verkligen är ute efter.

Effektiv pedagogik

Annat som hjälper till är att undervisningen är noga genomtänkt och ligger i framkant med effektiva pedagogiska metoder. Vi producerar eget undervisningsmaterial i vår filmstudio. Alla undervisning sker under pedagogisk ledning av formellt utbildad rektor. Vi tummar aldrig någonsin på dina kunskaper eller träning, på säkerhet i yrket eller på det du verkligen ska kunna för att stolt kunna kalla dig diplomerad skönhetshantverkare.