Delbetalning & finansiering

Vi förstår att alla inte kan trolla fram 24 500 kronor ur hatten. Eller ens 9 800 kronor. Och speciellt inte 149 000 kronor. 

Därför kan du delbetala alla våra utbildningar räntefritt på 18 månader. Det gör att du kan lära dig ett komplett skönhetshantverk – till exempelvis fransstylist – för så lite som 544 kronor i månaden.

  • Frisörutbildningen kan du betala terminsvis med 18 625 kr, 37 250 kr eller 74 500 kr beroende på studietempo, givetvis räntefritt.
  • Du kan även avbetala frisörutbildningen på upp till sex år mot viss räntekostnad.
  • Alla övriga utbildningar kan du dela upp på 18 räntefria delbetalningar.

Leep delbetalning & avbetalning

leep_logo_tonadDu kan delbetala samtliga våra utbildningar helt räntefritt. Frisörutbildningen kan du även delbetala på upp till sex år mot en låg räntekostnad. Vi kan också utforma en helt individuell avbetalningsplan. Kontakta oss gärna så lämnar vi ett personligt utformat förslag som tar hänsyn till dina ekonomiska möjligheter.

Finansiera studierna genom Swedbank

18999_mynt2

Vi kan även erbjuda en förmånlig finansieringslösning av din frisörutbildning i samarbete med Swedbank i Malmö som ger dig möjlighet att låna till utbildningsavgiften. Utifrån individuell prövning kan det också vara möjligt att låna till ditt uppehälle under studietiden. Swedbank erbjuder dig låg ränta och första året amorteringsfritt så du hinner avsluta din utbildning och komma igång i yrkeslivet. För att utnyttja detta gynnsamma erbjudande vill Swedbank gärna att du och din medlåntagare är eller blir  helkunder i banken. För mer information och ansökan om Leep studiefinansiering (efter sedvanlig kreditprövning) ska du i första hand vända dig till någon av våra kontaktpersoner på Swedbank i Malmö. Väljer du att kontakta ett Swedbankkontor där du bor, hänvisa gärna din handläggare till någon av nedanstående kontaktpersoner för att undvika missförstånd.

Det finns ett alternativ till

Glöm inte att det ibland finns möjlighet att gå utbildningen utan kostnad som kommunal vuxenutbildning. Då är utbildningen helt kostnadsfri för dig och ger dig rätt till CSN.