Så fungerar Leep modellbank på skolans hemsida

Så fungerar Leep modellbank på skolans hemsida

Genom att anmäla dig till modellbanken har du bekräftat att du är införstådd med och accepterar följande villkor

Naturliga begränsningar

Vi är en skönhetsskola. Det innebär att den elev som gör vid dig (hår, naglar, makeup eller fransar) är just elev och inte färdigutbildad. Det tar därför längre tid och innebär förhöjd risk att behandlingen inte helt motsvarar det du kunde förvänta dig av en etablerad och rutinerad skönhetshantverkare. Många gånger får du minst lika bra behandling som hos en vanlig skönhetssalong men det är inget vi kan garantera.

Ingen reklamationsrätt

Din klippning eller skönhetsbehandling är helt gratis och du har därför ingen reklamationsrätt om du inte blir nöjd och inte heller rätt till någon form av kompensation. Vi vill naturligtvis att resultatet ska bli bra och ansvarig lärare har möjlighet, men inte skyldighet, att efter egen bedömning i varje enskilt fall erbjuda korrigerande behandling eller likvärdigt.

Begränsningar

Vi kan inte garantera dig möjlighet att få gjort exakt det du önskar eftersom elevens träningsbehov och hittills uppnådda kunskaper sätter gränser. Vill du exempelvis ha en frisyr precis efter egna önskemål är det bättre att boka tid i vår skolsalong eller hos en vanlig frisör. Motsvarande begränsningar kan gälla inom makeup, naglar och fransar.

I normala fall kan du bara få gjort just den behandling du är modell för, så om du sitter modell för en kemisk behandling av ditt hår ingår inte klippning även om ditt hår skulle vara i uppenbart behov av det.

Tidsåtgång

Det tar längre tid att sitta modell än att få gjort samma behandling i skolsalongen eller hos en redan yrkesverksam hantverkare. I tidsåtgången ingår som regel också väntetid för att lärare eller examinator ska göra bedömning av elevens arbete före, under och efter genomförd behandling.

Att vara med i modellbanken

Du förbinder dig inte till något genom att gå med i vår modellbank och kan när som helst går ur. Antingen genom att mejla oss på kontakt@leep.se och berätta vad du heter och vilken månad du anmälde dig. Eller genom att helt tacka nej den dag en elev kontaktar dig om att sitta modell. I båda fallen tar vi bort din modellanmälan.

Du som vill vara kvar i modellbanken mer permanent behöver förnya din anmälan en gång om året då vi raderar alla modellanmälningar efter 12 månader.

Om du tackar ja till att sitta modell

Tackar du ja till att sitta modell förväntar vi oss att du verkligen kommer hit och kommer på utsatt tid. Om du uteblir eller kommer för sent kan det att ställa till stora problem för eleven. Blir du sjuk eller får förhinder måste du meddela detta snarast möjligt till i första hand ”din” elev, i sista hand till skolsalongen på telefon 040-23 00 45 när den har öppet.

Vi reserverar oss för risken att en elev kan vara sjuk eller utebli och att du därför inte får möjlighet att sitta modell vid det bokade tillfället. Eleven är då införstådd med att det är elevens ansvar att göra sitt bästa för att meddela dig i så god tid han eller hon kan.

Modellanmälan utgår från dina behov

Du har stora möjligheter att själv ange vad du villl ställa upp på och kan dessutom fylla i information som hårlängd, hårfärg och annat och kan också bifoga en bild så vi får möjlighet att se hur ditt hår ser ut i nuläget.

Komplettera med vår modellbank på Facebook

Du kan också gå med i skolans modellbank på Facebook. Den utgår från elevernas behov och där kan du inte uttrycka egna önskemål men har möjlighet att nappa när någon elev behöver modell för just det du är pigg på. Du hittar den på länken https://www.facebook.com/groups/150922631750142/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.